Blog

Cristale pentru Zodia Sagetator

Dec 13, 2022

Cristale pentru Zodia Sagetator
Persoanele care s-au nascut in perioada 22 noiembrie - 21 decembrie se afla sub influenta zodiei Sagetator. Acesta este al noualea semn al zodiacului si este guvernat de planeta Jupiter. Este un semn de foc deci cei nascuti sub acest semn tind sa fie indrazneti si curajosi, sunt oameni pozitivi, neinfricati si ambitiosi. Sagetatorii sunt foarte bine informati, dar invata mai putin din carti si mai mult in timpul interactiunii de zi cu zi cu oamenii.

Ce stim despre zodia SAGETATOR?

Sagetatorii adora sa calatoreasca, sa exploreze, sa experimenteze si sa aiba parte de noi aventuri. Au spirit liber si au nevoie de libertate. Cand nu reusesc sa gaseasca echilibru in viata de zi cu zi acestia pot deveni indecisi si incapabili sa isi asume angajamente. Acesti cautatori de aventura iubesc schimbarea si pot fi destul de nerabdatori daca nu o primesc.

Sagetatorul este probabil cel mai plin de viata din toate semnele zodiacale. Sunt optimisti si deschisi la minte, dar au nevoie si de independenta. Le place sa petreaca, ceea ce la inceput ii poate face sa para superficiali, dar, in realitate, sunt foarte profunzi. Ei sunt intelectuali, sunt mereu in cautarea adevarurilor superioare si tanjesc dupa o intelegere mai profunda a vietii.

Desi le place sa invete, Sagetatorii nu vor sa obtina doar o multime de cunostinte, ci vor sa si experimenteze. Acestia au o fire filozofica si inspirationala. Sunt, de asemenea, entuziasti, amabili si iubitori. Au o inima mare si sunt mereu acolo pentru a inveseli oamenii dragi.

Semnul zodiaca Sagetator au o morala si principii de viata puternice. Ii trateaza pe ceilalti asa cum doresc ei sa fie tratati si se asteapta ca si altii sa faca la fel. Sunt extrem de cinstiti si directi, uneori pana la punctul in care pot rani oamenii neintentionat.

Au un interes deosebit pentru sport si activitati in aer liber, sunt activi si mereu in miscare. Inima si mintea lor cauta mereu experiente noi. Ei prefera intotdeauna viata in jurul lor si fug de singuratate si izolare.

Asocieri ale zodiei Sagetator:

Simbol: Arcas;

• Planeta guvernatoare: Jupiter;

• Element: Foc;

• Culoare: Albastru deschis, alb, crem, portocaliu;

• Pietre norocoase: Safir Galben si Turcoaz;

• Numerele norocoase: 6, 5, 3 si 8;

• Puncte forte: onestitate, amploare, generozitate, vivacitate, neinfricare, independenta si aspiratie;

• Puncte “slabe”: incredere excesiva, inconsecventa, laudarosie, agresivitate;

Ce cristale sunt recomandate pentru zodia Sagetator?

Iata ca in cele ce urmeaza va vom prezenta o lista de pietre semipretioase ce vor oferi prin proprietatile lor sustinere si echilibrare energetica pentru cei din zodia Sagetator.

Ametist

Ametistul ofera Sagetatorului conexiunea cu intuitia si constiinta lor superioara de care au nevoie pentru a-i ajuta sa obtina o perspectiva asupra lumii pe care atat de mult tanjesc sa o inteleaga. Ametistul este, de asemenea, foarte calmant, ajutandu-i sa se relaxeze atunci cand se simt nerabdatori.

Onix negru

Onixul negru aduce structura si echilibru Sagetatorilor. Ii sprijina cu energia si puterea de care au nevoie atunci cand lucrurile devin grele si ii ajuta sa-si faca fata fricilor si sa-si indeparteze mastile. Cum zodia Sagetator iubeste schimbarea, onixul negru este de mare ajutor tocmai pentru ca este cunoscut ca aducator de transformare.

Bronzit

Bronzitul ofera Sagetatorilor energia de baza de care au nevoie pentru a-si alinia gandurile si actiunile. Este cunoscuta ca Piatra Actiunii Concentrate si ii poate ajuta sa urmeze calea cea buna si sa ramana pe ea. Promoveaza schimbarea pe care o doresc prin armonie si flux. Cu ajutorul ei, Sagetatorii vor crede in ei insisi, vor vedea imaginea de ansamblu si chiar vor avea putin noroc de partea lor.

Citrin

Citrinul este un cristal care promoveaza abundenta, motivatia si creativitatea. Se potriveste cu energia optimista si vesela a zodiei Sagetator si le ofera energie si vitalitate. Cu ajutorul lui, Sagetatorul poate determina ce aventuri sa urmeze, poate merge cu fluxul pe masura ce isi ating obiectivele si, in cele din urma, isi poate realiza visele.

Cristalul de stanca

Cristalul de stanca curata si intinereste spiritul interior, aducand energie pozitiva atunci cand Sagetatorul se simte epuizat. Le imbunatateste legatura cu constiinta superioara, ajutandu-i sa-si descopere scopul si sa gaseasca raspunsurile pe care le cauta. De asemenea, ii ajuta in activitatile lor intelectuale, deoarece imbunatateste concentrarea si memoria.

Labradorit

Labradoritul este o piatra buna pentru Sagetator deoarece calmeaza mintea si stimuleaza in acelasi timp imaginatia, ceea ce este perfect pentru mintea ocupata a zodiei Sagetator. De asemenea, ii ajuta sa faciliteze schimbarea atunci cand se confrunta cu obstacole. Ofera protectie fizica si spirituala si faciliteaza autodescoperirea si intuitia. Labradoritul scoate in evidenta chiar si partea aventuroasa si spontana a Sagetatorului, reducand in acelasi timp comportamentul impulsiv si nesabuit.

Lapis lazuli

Aceasta piatra este de ajutor celor din zodia Sagetator deoarece ii face sa se simta mai bine cu ei insisi, oferind o energie inaltatoare care inspira incredere. Lapis Lazuli incurajeaza Sagetatorii sa spuna adevarul, insa cu intelepciune.

Cuart fumuriu

Cuartul fumuriu este o piatra de temelie care transforma negativul in pozitiv, ajutandu-i pe Sagetatori sa ramana fericiti si entuziasti chiar si atunci cand sunt in preajma unor persoane si situatii negative. Energia sa este calmanta si inaltatoare, aduce claritate mentala si imbunatateste intuitia. Cu ajutorul lui, semnul zodiacal Sagetator isi poate indeplini in sfarsit obiectivele pe termen lung si se poate simti in siguranta si protejat in acest proces.

Sodalit

Sodalitul este un piatra potrivita pentru Sagetatori deoarece promoveaza autodescoperirea, astfel incat nativii sa-si poata gasi calea si scopul in viata. De asemenea, ii ajuta sa se concentreze pe un singur obiectiv la un moment dat, ceea ce este util in special pentru Sagetatorii care sunt adesea imprastiati. Sodalitul aduce combinatia de intuitie si logica, ajutandu-i pe Sagetatori sa se simta ghidati in luarea deciziilor rationale.

Turcoaz

La fel ca majoritatea celorlalte cristale pentru Sagetator, turcoazul este totul despre armonie. Ca piatra de apa, ajuta la inabusirea elementului conducator al focului al acestei zodii si, astfel, la stimularea echilibrului si stabilitatii. Turcoazul faciliteaza si amplifica comunicarea clara. Prin puterea de armonizare a turcoazului, Sagetatorul este mai capabil sa faca schimb de informatii cu ceilalti si cu universul insusi.

Topaz albastru

Desi topazul vine in multe culori, doar soiul albastru serveste ca piatra de nastere a Sagetator. In mod similar turcoazului, topazul albastru este asociat cu pacea si linistea - forte de neutralizare atat de necesare pentru temperamentul de foc al Sagetatorului. Faciliteaza o comunicare mai clara, precum si autoafirmarea, ajuta la stoparea tendintei cunoscute a nativilor de a vorbi inainte de a gandi.

Alte cristale recomandate pentru zodia Sagetator:

Pietrele prezentate pana aici nu sunt singurele asociate potrivite pentru zodia Sagetator.

Iata mai multe pietre semipretioase pentru nativii Sagetator:

💎 Beril

💎 Atacamit

💎 Azurit

💎 Obsidian negru

💎 Charoit

💎 Dioptaz

💎 Diamant Herkimer

💎 Iolit

💎 Peridot

💎 Turmalina roz

💎 Tanzanit

💎 Vezuvianit

💎 Safir albastru

💎 Coral rosu

💎 Rubin

💎 Chihlimbar

💎 Jasp

💎 Piatra lunii

💎 Lepidolit

💎 Zircon

💎 Ochi de tigru

💎 Agata

Bijuteriile cu piatra de nastere pentru o persoana nascuta sub semnul Sagetator sunt oferite cadou de mii de ani. Prin utilizarea proprietatilor pietrelor semipretioase nativii din zodia Sagetator pot atinge un echilibru mai mare si isi pot indeplini obiectivele si visele cu mai multa usurinta.

In plus, cu totii putem beneficia de utilizarea acestor pietre zodiacale recomandate pentru aceasta zodie in perioada anului in care soarele este in Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie).