Blog

Cristale pentru Zodia Balanta

Oct 20, 2022

cristale pentru zodia balanta

O piatra de nastere pentru zodia Balanta poate schimba viata acestei zodii intr-un mod pozitiv. Daca apartii acestui semn zodiacal sau doresti sa stii care este piatra de nastere pentru Balanta, atunci acesta este un articol pentru tine.

Persoanele nascute intre 23 septembrie si 22 octombrie sunt asociate cu zodia Balanta si sunt guvernate de Planeta Venus. Din cele 12 semne zodiacale, acestia sunt considerati a fi extrem de echilibrati si diplomatici. Sunt veseli din fire si au o gandire axata pe logica. Nativii Balanta sunt buni la echilibrarea lucrurilor, insa le lipseste capacitatea de luare rapida a deciziilor.

Ce stim despre zodia BALANTA?

Balantele sunt nerabdatoare si codependente. Au o atitudine lipsita de griji si pot fi influentati cu usurinta de oricine. Pentru a excela, au nevoie de pozitivitate si antrenarea abilitatilor de luare a deciziilor.

Caracteristicile remarcabile ale Balantelor sunt disponibilitatea lor de a-i ajuta pe cei care au nevoie. Acestia ofera in mod voluntar sprijin financiar, moral si psihologic persoanelor de care le pasa. De asemenea, sunt foarte sociabili si le place sa petreaca timpul cu cei dragi. Venus ii face pe Balante extrem de creativi, politicosi, eleganti, extrem de rezervati, docili, sensibili si posesivi. Balantele se bucura de o putere de convingere excelenta.

Nativii Balanta evita certurile si confruntarile. Indecizia le marcheaza personalitatea si este cea mai mare trasatura negativa a lor. Adesea, Balantele nu sunt atat de moi pe cat par a fi. Sunt destul de dornici sa realizeze ceea ce isi doresc, dar pot parea lenesi din cauza nehotararii. Balanta poate fi nehotarata, dar atunci cand decide ca isi doreste ceva, in general, obtine, intr-un fel sau altul.

Desi Balanta se bucura de o pozitie financiara buna, ei tind sa fie foarte cheltuitori. Balantele sunt buni insotitori, deoarece sunt sinceri, onesti si foarte grijulii. Ei sunt gazde excelente, casele lor sunt comfortabile, iar oaspetii gasesc atmosfera relaxanta.

Totul despre Balante indica nevoia de a cauta echilibrul peste tot. Simbolul lor este cantarul, care reprezinta o echilibrare a dreptatii si o cantarire a deciziilor. Dar dorinta lor de armonie poate fi si o povara atunci cand nevoia lor de a face pe plac altora duce la resentimente si la pierderea sinelui.

Cei din zodia Balanta sunt diferiti in functie cu cine sunt in preajma. Acest lucru se datoreaza faptului ca Balanta pretuieste empatia. Balantelor le este frica sa nu fie singure, le este frica de necunoscut. Sunt capabili sa-si organizeze viata cu o structura atat de complexa incat rareori se confrunta cu situatii cu adevarat necunoscute.

Fixarea unei Balante asupra echilibrului si armoniei. Balanta este obsedata de simetrie si se straduieste sa creeze echilibru in toate domeniile vietii. Cei din zodia Balanta au tendinta sa cantareasca toate avantajele si dezavantajele fiecarei parti si aleg fiecare piesa pana cand cred ca au ajuns la o evaluare corecta. De asemenea, ei adora arta inalta, intelectualismul si cunoasterea.

Balanta funcționeaza adesea mai bine ca parte a unei perechi. Aceasta zodie tinde sa caute relatii si parteneriate pe termen lung si sunt dispusi sa astepte sa vina persoana potrivita. Acest lucru nu inseamna ca Balantele nu au personalitati puternice, ei tind spre echilibru si dreptate si, de obicei, vor vorbi impotriva faptelor rele. Ei sunt cei care tin balanta si iau aceasta povara in serios.

Asocieri ale zodiei Balanta:

Simbol: Balanta;

• Planeta guvernatoare: Venus;

• Element: Aer;

• Culoare: Albastru, Verde Jad;

• Pietre norocoase: Safir, Diamant, Smarald și Turcoaz;

• Numerele norocoase: 5, 6 si 9;

• Puncte forte: diplomat, gratie sociala, fermecator, rafinat, simt al dreptatii si tact;

• Puncte “slabe”: materialist, indecis, neclintit, nesincer, egoist, frivol, nesigur.

Ce cristale sunt recomandate pentru zodia Balanta?

Deoarece nativii din zodia Balanta cauta atat de des echilibrul in viata, deseori se pot compromite si isi neglijeaza propriile nevoi. Acesta este motivul pentru care proprietatile vindecatoare ale pietrelor sunt atat de importante. Am alcatuit mai jos o lista cu principalele cristale pentru zodia Balanta, precum si cu beneficiile pe care acestea le aduc asupra nativilor din aceasta zodie.

Opal

Principalul cristal pentru pentru Zodia Balanta este Opalul. Acesta este o piatra puternica, ce ajuta la promovarea pozitivitatii, precum si la stimularea cresterii si a inspiratiei.

Opalul este piatra perfecta pentru o Balanta, deoarece este si despre gasirea echilibrului, precum si aducerea unei influente pozitive si protectoare asupra persoanei care foloseste cristalul. Un opal va ajuta o Balanta sa gaseasca solutii la conflicte care sa nu diminueze propriile nevoi sau propria personalitate.

Este o piatra care poseda vibratii ridicate si beneficii de vindecare. Se crede ca Opalul sustine miscarea si controleaza asupra tuturor inactivitatilor. Ofera curaj si permite nativilor sa treaca prin toate greutatile vietii.

Pietrele semipretioase de Opal mai inseamna si dragoste si frumusete. Purtand aceasta piatra cineva isi poate spori abilitatile de a iubi, de a ingriji si de a oferi compasiune.

Acvamarin

O alta piatra importanta pentru cei din zodia Balanta este Acvamarinul. Aceasta piatra te ajuta sa vezi alte puncte de vedere si sa fii mai tolerant, ceea ce inseamna ca este un ajutor benefic in combinatie cu trasaturile majore de personalitate ale celor nascuti sub semnul Balanta.

Acvamarinul ajuta sa nu judeci alte puncte de vedere. Este, de asemenea, legat de chakra gatului, care ofera curaj sa vorbesti cand ai nevoie, fara teama. Aceasta piatra semipretioasa promoveaza armonia si ajuta Balantele sa aiba incredere in intuitia lor, de asemnea ajuta si la stabilizarea schimbarilor frecvente de dispozitie si sa elimine orice emotii negative din relatiile pe care aceasta zodie le are.

Peridot

Peridotul este o alta piatra semipretioasa ce poate ajuta la eliberarea prejudecatilor si a comportamentului egocentric, astfel incat cei din zodia Balanta sa poata gasi cu adevarat acel echilibru. Piatra este legata de chakra plexului solar si poate ajuta nativii in a ramane ancorati pe pamant.

Cuartul roz

Aceast cristal incurajeaza Balantele sa puna propriile nevoi pe primul loc, astfel incat sa fie mai bine pregatiti pentru a fi acolo pentru ceilalti. O trasatura cheie pentru cei nascuti sub acest semn zodiacal este dorinta unui parteneriat pe termen lung, indiferent de natura acestuia- sentimental ori profesional. Toate parteneriatele se bazeaza pe apreciere reciproca si adesea pe dragoste, deci ajutorul unui cristal de coart roz este binevenit oricand in viata unei Balante.

Cuart clar/ Cristalul de Stanca

Cristalul de stanca este o piatra ce reduce conduzia si astfer ofera o nota de hotatare oricarei Balante. De asemenea, promoveaza o perspectiva pozitiva si ajua Balantele sa traiasca in momentul prezent. Cristalul de stanca imbunatateste concentrarea si stimuleaza procesele intelectuale.

Aventurin

Aventurinul este o alta piatra semipretioasa ce ajuta nativii din zodia Balanta cu prorprietatile sale. Ajuta la concentrarea si recunoasterea aspectelor pozitive din viata acestor zodii, in timp ce impiedica purtatorul sa se fixeze pe energia negativa, astfel incat sa construiasca relatii mai bune.

Turmalina neagra

Turmalina neagra aduce liniste si protectie zodiei solare Balanta. Dizolva stresul si anxietatea, ajutand Balanta sa experimenteze si sa proiecteze pozitivitate in momentele de cumpana. Aceasta piatra semipretioasa reduce gandirea limitata, imbunatateste abilitatile decisive si stimuleaza puterile imaginative.

Lapis Lazuli

Lapis Lazuli ofera Balantelor linistea sufleteasca si capacitatea de a-si articula gandurile, astfel incat sa poata comunica mai eficient si sa se exprime cu diplomatie. Promoveaza o intuitie puternica care serveste procesul de luare a deciziilor si aduce nativilor din zodia Balanta liniste sufleteasca.

Citrin

Citrinul starneste tendinta naturala a Balantei pentru pozitivitate si bucurie. Le echilibreaza emotiile si le indeparteaza o parte din sensibilitatea la critici. Cu ajutorul acestei pietre semipretioase nativii din zodia Balanta, isi pot spori increderea, angajamentul si dedicarea fata de obiectivele lor si chiar ii ajuta sa profite de abundenta din jurul lor.

Alte cristale recomandate pentru zodia Balanta:

De asemenea mai sunt si alte cristale pentru zodia balanta ce le sunt benefice si ii influenteaza.

Iata o lista cu alte cristale ce sunt benfice pentru nativii din aceasta zodie:

💎Safir albastru

💎Smarald

💎Diamant

💎Crizolit

💎Ametrina

💎Turmalina roz

💎Ochiul de tigru albastru

💎Ochiul de tigru

💎Smarald

💎Labradorit

Pietrele semipetioase sunt instrumente puternice care ii pot ajuta pe cei din zodia Balanta sa atinga un echilibru mai mare si sa isi implineasca obiectivele si visele cu mai multa usurinta.

Traditia de a oferi cadouri bijuterii care contin aceste pietre datează de mii de ani. Se crede ca pietrele semipretioase conduc si concentreaza energiile speciale. Cu ajutorul cristalelor nativii din zodia Balanta isi pot spori darurile naturale si isi pot imbunatati slabiciunile. Cristalele zodiacale emit frecvente unice care pot lucra impreuna cu campurile noastre energetice personale pentru a ne sustine si a ne echilibra.