Blog

Cristale pentru Zodia Scorpion

Nov 21, 2022

Cristale pentru Zodia Scorpion

Esti Scorpion? Vrei sa ai noroc si sa-ti sporesti puterile interioare? Daca da, purtarea pietrei de nastere te poate ajuta. Daca esti interesat sa stii care este piatra de nastere pentru Scorpion, citeste mai departe si vei afla mai multe informatii.

Cei care sunt nascuti in perioada 23 octombrie - 21 noiembrie se afla sub semnul zodiacal Scorpion, acesta este al optulea semn al zodiacului si este influentat de planetele Marte si Pluto. Influenta planetelor il face pe Scorpion foarte independent, responsabil, indraznet, curajos, demn, si energic. Deoarece Scorpionul este un semn de apa, are o minte creativa si o memorie ascutita.

Ce stim despre zodia SCORPION?

Scorpionii au o vointa si o motivatie puternica, ei nu-si vor gasi linistea pana cand nu vor finaliza lucrurile lasate neterminate. Ei tind sa aiba o minte activa care cauta mereu idei noi, sunt o fire exploratoare de noi orizonturi si care au o rezistenta mare la stres. Nu se dau la o parte din calea provocarilor si gasesc tot timpul solutii creative.

Scorpionul este unul dintre cele mai gresit intelese semne ale zodiacului. Datorita pasiunii si puterii sale incredibile, Scorpionul este adesea confundat cu un semn de foc. De fapt, Scorpionul este un semn de apa care isi trage puterea din taramul psihic, emotional. Semnele de Apa ale Racului, Scorpionului si Pestilor sunt asociate cu procese de crestere, identificare si emotie. Combinata cu alte elemente, apa simte ca focul o va face sa fiarba, aerul o va evapora, dar pamantul o va modela si o va canaliza.

Intr-o zi buna, energia Scorpion este ambitioasa si atragatoare. Insa, intr-o zi mai putin buna, partea intunecata a Scorpionului este alimentata de o dorinta necrutatoare de control. Scorpionii infometati de putere trebuie sa-si aminteasca ca daca sunt controlati de ego-urile lor, risca sa se “otraveasca”. Pentru a dobandi increderea celorlalti, Scorpionii demonstreaza empatie, profunzime si angajament de neegalat.

Scorpionii sunt atrasi de ceea ce se afla dincolo de suprafata. Vor sa fie alaturi de cineva care isi depaseste limitele, care isi scoate la iveala cele mai intense dorinte si cele mai profunde temeri. Le plac oamenii carora nu le este frica sa spuna ce vor sa spuna.

Scorpionii sunt prieteni foarte buni, extrem de loiali si plini de compasiune. Ei pun cea mai mare valoare pe ceea ce este real. Nu au timp pentru falsuri. Ei sunt maestrii separarii faptelor de fictiune. Scorpionii sunt incredibil de constienti de ei insisi, iar acest lucru le permite sa fie responsabili fata de oamenii carora le pasa.

Spiritual, intelept si incantator, poti garanta ca Scorpionii din viata ta te vor inspira si iti vor da putere sa identifici si sa-ti traiesti adevarul. Ei sunt politicienii zodiacului, dornici sa comande podiumul si sa conduca spectacolul. Par neinfricati si chiar putin intepator uneori, ceea ce poate fi perceput ca intimidant. Trebuie sa aiba incredere in tine pentru a-si deschide inima. Si odata ce o vor face, vor fi conectati cu tine pe viata, in ceea ce ii priveste.

Tendinta semnului de apa fix de a se concentra asupra dorintelor si nevoilor lor ar putea foarte bine sa fie de neegalat in comparatie cu altii din zodiac, dar poate de asemenea sa iasa din limite uneori, ducand la pasiuni nesanatoase, obsesii si chiar paranoia. Pentru ca sunt pregatiti sa inteleaga partea de jos a vietii, datorita co-conducator Pluto, ei ar putea avea, de asemenea, tendinta de a vedea partea intunecata a oricarei situatii, ceea ce duce la pesimism. Cheia este ca ei sa isi echilibreze emotiile intens resimtite si sa conduca cu o doza sanatoasa de pragmatism.

Asocieri ale zodiei Scorpion:

  • Simbol: Scorpionul;
  • Planeta guvernatoare: Marte si Pluto;
  • Element: Apa;
  • Culoare: Rosu, Violet;
  • Pietre norocoase: Coral rosu, Piatra sangelui (Bloodstone), Safir galben;
  • Numerele norocoase: 1, 4, 2 si 7;
  • Puncte forte: determinare, vointa puternica, curaj, entuziasm, incredere, loialitate si concentrare;
  • Puncte “slabe”: secretos, posesiv, gelos, viclean, nemilos, suspicios si incapaţanat.

Ce cristale sunt recomandate pentru zodia Scorpion?

Am alcatuit mai jos o lista cu principalele cristale pentru zodia Scorpion, precum si cu beneficiile pe care acestea le aduc asupra nativilor din aceasta zodie.

Cu ajutorul cristalelor cei din zodia Scorpion isi pot spori darurile naturale si isi pot imbunatati slabiciunile. Cristalele zodiacale emit frecvente unice care pot lucra impreuna cu campurile noastre energetice personale pentru a ne sustine si ne echilibreaza.

Este important sa retineti ca atunci cand soarele este in Scorpion, cu totii vom simti energia Scorpionului lucrand in viata noastra, indiferent in ce luna ne-am nascut. Prin urmare, pietrele recomandate pentru cei din zodia Scorpion ne pot fi de ajutor tuturor in aceasta perioada din an (23 octombrie - 21 noiembrie).

Ametist

Ametistul scoate in evidenta latura intuitiva a Scorpionului, ajutandu-i sa-si aprofundeze intelegerea despre ei insisi si despre viata lor. Ii sprijina sa atinga niveluri mai mari de pace si bunastare, ajutandu-i sa se simta calmi si multumiti.

Acvamarin

Energia calmanta a acvamarinului indeparteaza temerile si promoveaza armonia. Acvamarinul este cunoscut pentru imbunatatirea comunicarii si, in special, pentru semnul solar Scorpion, ii poate ajuta sa nu-si mai ascunda emotiile, sa lase judecatile deoparte si sa ajunga la un compromis. Aceasta piatra inspira adevarul, ajutandu-i pe Scorpioni sa-si vada rolul lor in problemele lor relationale si sa inteleaga de ce exista credintele lor limitative.

Coralul Rosu

Coralul Rosu este piatra de nastere suprema a Scorpionului. Ii binecuvanteaza pe purtator cu sanatate buna, relatii sanatoase si succes profesional. Ii ajuta pe Scorpioni sa-si controleze emotiile negative si ii ajuta sa faca fata tragediilor si esecurilor din viata.

Berilul

Berilul este piatra pretioasa care da putere Scorpionilor si le ofera noroc, fericire si bunastare. Aceasta piatra zodiacala reinnoieste fortele vietii si activeaza Chakra Coroanei si Chakra Plexului Solar. Berilul ajuta purtatorul sa scape de agitatie, confuzie si iritatie excesiva la nivel mental. Aceasta piatra zodiacala pentru Scorpion aduce noroc si tinerete vesnica.

Topazul

Topazul are proprietati motivante pentru Scorpion. Topazul este o piatra extraordinar de norocoasa pentru Scorpion, oferind diverse avantaje. Topazul albastru este piatra claritatii, pacii si linistii. Topazul poate ajuta la ajustarea naturii Scorpionilor pentru a fi mereu orientat spre actiune si, de asemenea, sa se asigure ca Scorpionul nu aluneca in sentimente de coplesire. De asemenea, ajuta la mentinerea Scorpionilor bland in abordarea lor fata de ceilalti in timp ce comunica.

Turmalina neagra

Turmalina Neagra este o piatra protectoare care va proteja Scorpionul de energiile nedorite si de gandurile negative. De asemenea, imbunatateste increderea in sine, puterea personala si energia fizica, in timp ce reduce frica.

Labradorit

Labradoritul este un cristal care echilibreaza puterea personala a Scorpionului cu intuitia si conexiunea spirituala. Aceasta piatra ii ajuta, de asemenea, sa ajunga la cauza principala a problemelor lor si sa-si depaseasca tendintele antisociale.

Citrinul

Citrinul este o alta piatra benfica pentru Scorpion. Ii ajuta sa realizeze fara efort ceea ce si-au propus si chiar ii ajuta sa decida ce obiective sa urmareasca in primul rand. Ii sprijina cu determinarea, increderea si energia de care au nevoie pentru a-si indeplini visele. Energia calda si vesela a acestei pietre inspira o atitudine pozitiva si creativitate.

Jasp Rosu

Jaspul Rosu este o piatra care le ofera Scorpionilor puterea, rezistenta si stabilitatea de care au nevoie pentru a-si indeplini obiectivele. Sustine natura lor pasionala atunci cand se simt neinspirati si ajuta la dizolvarea stresului.

Rodocrozitul

Rodocrozitul este o piatra care sprijina Scorpionii in tot ceea ce are legatura cu emotiile. Ajuta la vindecarea ranilor emotionale si inspira iertarea, astfel incat Scorpionii sa poata lasa lucrurile sa isi urmeze cursul, ceva cu care tind sa se lupte. Le infuzeaza inimile cu dragoste si pozitivitate, astfel incat sa poata calma reactiile negative si sa aduca mai multa bucurie, fericire si joaca in viata lor.

Cuart roz

Cuartul roz este o piatra Scorpion care promoveaza iubirea si compasiunea neconditionata. Deschide inima astfel incat Scorpionii sa nu simta nevoia de a fi atat de secretosi si reduce gandurile geloase si nevoia de a controla. Promoveaza o atitudine pozitiva care aduce bucurie vietii de zi cu zi a zodiei solare Scorpion.

Cuart fumuriu

Cuartul fumuriu le aduce Scorpionilor puterea de curatare pentru a elimina energia negativa. Ii ajuta sa nu-si mai imbutelieze emotiile, aduce adevarul la lumina si ii ajuta sa elibereze ceea ce ii retine. Cu ajutorul lui, isi vor imbunatati relatiile, isi vor indeplini obiectivele pe termen lung si isi vor imbunatati abilitatile psihice, de asemenea, le ofera o energie de impamantare.

Sodalit

Sodalitul este o piatra pasnica care sustine gandirea profunda a Scorpionului si ii ajuta sa-si foloseasca intuitia. Aceasta piatra semipretioasa transforma emotiile incarcate in ganduri rationale, ajutand la calmarea si echilibrarea semnului solar Scorpion. Inlocuieste frica cu pace si ii ajuta sa inteleaga cine sunt intr-un mod mai profund.

Alte cristale recomandate pentru zodia Scorpion:

De asemenea mai sunt si alte cristale pentru zodia Scorpion ce le sunt benefice si ii influenteaza.

Iata o lista cu alte cristale ce sunt benfice pentru nativii din aceasta zodie:

💎 Opal

💎 Heliodor

💎 Agat

💎 Obsidian

💎 Granat

Traditia de a oferi cadouri bijuterii care contin aceste pietre dateaza de mii de ani. Cu ajutorul cristalelor nativii din zodia Scorpion isi pot spori darurile naturale si isi pot imbunatati slabiciunile. Cristalele zodiacale emit frecvente unice care pot lucra impreuna cu campurile noastre energetice personale pentru a ne sustine si a ne echilibra.

Cel mai important este ca atunci cand alegem sa utilizam sau sa purtam bijuterii cu aceste pietre semipretioase sa le selectam nu doar pe cele potrivite zodiei Scorpion, dar si pe cele ce ne atrag. Adesea cristalele au propriul fel de a ne comunica ca avem nevoie de ajutorul lor in viata noastra.