Blog

De ce 11.11 2022 este o zi puternica de manifestare?

Nov 02, 2022

11.11 2021

Stiai ca cea mai puternica convergenta energetica din ultimii ani este la doar cateva zile distanta?

11.11 2022 va fi o zi cu adevarat speciala.

Numerologii, astrologii, profesorii spirituali, samanii si expertii energetici sunt toti de acord: aceasta convergenta este cel mai puternic „Portal Cosmic” din ultimele decenii.

Citeste mai departe pentru a afla ce reprezinta si a descoperi patru moduri de a valorifica puterea lui 11/11, astfel incat sa te poti pregati pentru acest portal de manifestare rar. 

 

Ce este special la 11.11 2022?

Fiecare numar are sensul sau metafizic si are radacini adanci in numerologie. Cu toate acestea, 11.11 2022, este o zi magica in Univers care sugereaza o trezire spirituala si promite sa fie cea mai norocoasa zi a lunii si a anului in general.

Ziua este mai intai semnificativa, deoarece este o repetare a numarului unu. In numerologie, repetitia cifrelor 11.11 este un numar angelic. Potrivit numerologilor, atunci cand vezi secvente de numere recurente ce apar in jurul tau, este un semn sau o forma de comunicare din partea ingerilor sau a ghizilor tai spirituali, de unde si numele de „Numere Angelice”.

Semnificatia numarului 1 se adauga si la puterea acestei zile. Numarul 1 este asociat cu noi inceputuri, crearea de noi cai, inceperea unei noi viziuni si creatie.

Numarul 11 este un numar principal sau o cifra dubla in numerologie. Cand aveti un numar cu cifre duble, acesta prezinta mai multa semnificatie si influenta spirituala decat cifrele simple.

Pe 11.11 2022, portalul 11.11 se va deschide, astfel devenind cea mai puternica zi de manifestare a secolului. Aceasta reprezinta o oportunitate de a prelua toata acea energie benefica care apare din Univers si a o valorifica in favoarea noastra, oportunitate ce apare doar o data pe an.

Este timpul sa ne dechidem inima pentru a primi dragostea, pacea, succesul si ideile noi pe care Universul doreste sa ni le ofere. Cu cat ne setam mai devreme inima sa se alinieze cu spiritualitatea noastra si sa acceptam super-energia si abundenta din aceasta zi, cu atat mai bine pentru noi.

11 noiembrie 2022 este acea zi pentru a te alinia cu energiile pe care le aduce acest portal. Aceste energii iti vor aduce claritate si iti vor arata pasii sau caile precise pe care trebuie sa le urmezi pentru a-ti indeplini obiectivele.

Intra in contact cu subconstientul tau, fii receptiv si deschis posibilitatilor. Ziua aceasta speciala este un portal care te introduce intr-un necunoscut incantator si numai cei cu inima curajoasa pot valorifica aceasta energie minunata pentru un an ce urmeaza prosper.

Despre Numarul Angelic 11/1111

Stiai ca 11 are una dintre cele mai puternice semnificatii numerologice?

Acesta este un Numar Angelic si un Numar Maestru - iar energia sa va fi foarte puternica in urmatoarea perioada. Numarul Angelic 11 poate aduce totusi surprize, deoarece vibratia sa de baza este despre adevar si adesea ne conduce sa descoperim ca ceea ce este in interesul nostru cel mai inalt si cel mai bun nu este intotdeuna ceea ce credeam ca avem nevoie sau ceea ce ne-am dorit.

Poate ca ai auzit despre fenomenul 11.11 - in care oamenii observa in mod constant ora sau se uita la un ceas exact la 11:11 - sau poate chiar ai experimentat asta chiar tu. Se crede ca acest lucru se intampla atunci cand oamenii sunt gata sa inceapa calatoria lor de trezire spirituala. Este un semn ca esti gata sa te deschizi la un nivel superior de constiinta.

Deci, daca ti se intampla frecvent sa vezi in jurul tau cifra 11, inseamna ca este momentul sa explorezi spiritualitatea mult mai profund.

Numarul Angelic 11 este, de asemenea, indiscutabil legat de magia manifestarii. Asta face ca aceasta saptamana sa fie una dintre cele mai bune din an pentru a-ti manifesta visele.

Numerologia Anului 2022

La fel cum 11.11 are o conotatie spirituala, conform numerologiei occidentale, fiecare an are un cod de vibratii semnificativ care ofera o perspectiva asupra modului in care s-ar desfasura anul. Acesta este cunoscut ca un numar de an universal.

Numarul universal al anului 2022 este 6, care se descompune in: 2 + 0 + 2 + 2= 6.

Numarul 6 este guvernat de Venus, planeta frumusetii, esteticii si iubirii. Venus guverneaza si relatia cu banii si valoarea. In astrologie, Venus guverneaza Taurul si Balanta.

Cuvintele cheie pentru Anul Universal 6 sunt bani, progres, relatii, stima de sine, dragoste, sanatate si serviciu. Deci numerologia pentru anul 2022 cuprinde toate aceste energii, ceea ce face ca acesta sa fie un moment minunat pentru a te pregati pentru a primi.

In afara de asta, anul 2022 contine triplu 2, care poarta energia iubirii, norocului, bucuriei, expansiunii si pacii.

4 Modalitati de a utiliza puterea lui 11.11

Daca pana acum am discutat despre ce inseamna aceasta zi, mai departe vei afla concret cum poti beneficia la maxim de energia acestui portal.

  1. Renunta la relatiile si ideile limitative

Acesta este cel mai bun moment pentru a te eliberea de relatiile, oamenii, lucrurile si planurile care nu te servesc.

Ofera-ti un moment de liniste si meditatie si gandeste-te: ce anume din viata ta te opreste sau te trage inapoi si nu te lasa sa iti intinzi aripile?

Care sunt acele lucruri care nu te reprezinta?

Ce ganduri si credinte nu se aliniaza cu noua ta realitate?

Lasa-i sa plece. Nu ai nevoie de ele in viata ta daca vrei sa cresti si sa progresezi, sa ai o viata plina de abundenta. Unele lucruri te-au servit candva si pot ocupa un loc foarte important in viata ta, dar odata ce nu mai apartin, lasa-le sa plece.

  1. Gandeste in perspectiva

11/11/2022 este un portal care te invita sa semeni semintele pentru viitorul tau.

Ultimele doua luni sunt un moment minunat al anului pentru a planta seminte, asa ca tinteste cat mai sus posibil.

Desi obiectivele tale pot parea prea marete sau dificil de atins, nu te panica, totul poate fi realizabil cu pasi mici si siguri. Nu uita, meriti doar ceea ce este mai bun, nu te multumi cu mai putin, esti minunat!

Si in plus, trebuie sa iti pregatesti obiectivele pentru noul an, ce moment mai bun decat aceasta zi magica?

  1. Ai incredere in instinctele tale

Calatoria ta spirituala si procesul de transformare va deveni mai usor daca ai incredere in instinctele tale. Tu esti cel mai important in tot acest proces si nimeni altcineva decat tu insuti, nu poate sa iti spuna de ce are cu adevarat nevoie corpul, mintea si sufletul tau.

Datorita energiei speciale din 11.11, intuitia noastra va fi la cote maxime, utilizeaza aceasta energie cu incredere si fii deschis la ceea ce ne ofera Universul, nu lasa aceasta oportunitate sa treaca nevalorificata.

Urmeaza-ti intuitia si nu fi surprins cand aceasta iti va oferi claritate pentru ce reprezinta viitoarele oportunitati ale vietii.

  1. Pazeste-te de influente negative sau informatii manipulatoare

Pe masura ce ne apropiem de 11/11, fii atent la ce te expui. Limiteaza expunerea la manipulari externe: stiri, retelele sociale, reclamele TV sau radio sau orice forma de media. Datorita energiei speciale ale acestei zile si ale intensitatii acestora este posibil sa fim mai predispusi sa dam crezare unor informatii ce nu ne sunt prielnice, astfel blocandu-ne progresul pe plan spiritual.

Ceea ce poti sa faci este sa iti hranesti mintea cu indrumarea si intelepciunea potrivita. Ia un moment doar pentru tine, mediteaza, realizeaza o activitate care iti ofera bucurie si te relaxeaza, reconecteaza-te la sinele tau si permiteti sa accepti energia acestei zile.

Cum sa iti manifesti dorintele pe 11.11

Conform Legiii Atractiei, ceea ce credem si gandim atragem in realitatea noastra si materializam. Astfel, pe data de 11/11/2022 este important sa ne canalizam energia pozitiva si sa indepartam orice gand sau energie negativa din mintea noastra.

In aceasta zi, fii intentionat in ceea ce priveste gandurile tale, iar pentru a profita la maxim de magie poti medita la 11:11 sau 23:11.

Ia-ti timp in aceasta zi 11 minute: inchide ochii, relaxeaza-te, vizualizeaza ceea ce iti doresti si imagineaza-ti cum te-ai simti cand le primesti. Atrage in viata si gandurile tale ceea ce iti doresti.

Nu uita ca aceasta este o zi angelica, astfel, ghizii tai spirituali iti sunt alaturi si iti ofera intelepciunea si curajul de care ai nevoie pentru a-ti materializa dorintele legate de abundenta, succes si bogatie in realitate.

Ai vazut Numarul Angelic 11 sau 1111 in jurul tau saptamana aceasta? Lasa-ne un comentariu si spune unde l-ai intalnit ultima data!